Jobba hos oss2018-11-29T15:35:03+00:00

UTVECKAS MED OSS – VI VILL BLI FLER

Ett team blir starkt av deltagarna i teamet. Den kollektiva intelligensen och förmågan till framgång är mycket större än om var och en driver själva i en riktning. Teamets synergier ger alltså att 1+1=3.

Tillit är grunden i allt teamarbete, att vi litar på varandra och att det vi säger används för att lyfta var och en i teamet. Vi är alla med i team och bidrar på så sätt till både vår egen och bolagets utveckling, här finns alla möjligheter att vara med och påverka och lära sig hur ett företag styrs.

Vi skapar 1+1=3 när vi arbetar i våra team. Vi vill utveckla våra team vidare. Hur kan du hjälpa oss med det?

INFÖR ETT VÄGVAL

Du kanske går i funderingarna på att hitta nya utmaningar, gå ifrån en arbetsplats där du inte trivs eller är nyfiken på vad Myohliv är för företag.

Oavsett anledning så vill vi komma i kontakt med dig och se hur vi kan bistå dig i ditt vägval framöver.

VI VILL ATT DU SKA VÄXA

På Myohliv delar vi fritt på kunskap mellan varandra. Ju mer vi delar med oss, desto bättre blir våra team.

Du kanske vill ha ett mentorskap inom ditt kompetensområde eller inom personlig utveckling. Ditt team kanske arbetar med att ge varandra återkoppling, t ex tre beteenden du ska fortsätta med och ett du kan förbättra. Om ni är fem personer i teamet ger det dig 12 saker du är bra på och 3 saker du kan utveckla. Återkopplingen ger oss alltså möjligheter att utvecklas som individ.

VÄX MED OSS

Vi vill växa tillsammans med dig. Hur kan vi gemensamt hitta vår gemensamt bästa potential?

Utvecklingen av företaget och våra leveranser sker i våra team. Myohliv är organiserat för att du ska kunna vara med och påverka.

JUST NU SÖKER VI

Vi vill kontinuerligt växa med proffs som kompletterar oss. Vill du utveckla din och vår fulla potential? Ta kontakt med oss!

Vi vill utvecklas tillsammans med dig som projektledare och skapa värden för våra kunder inom infra och industri.

Många av oss känner igen känslan av att inte nå vår fulla potential eller att vi har svårt att hitta vad vårt nästa steg är. På Myohliv arbetar vi i team som agilt utvecklar vår leverans och kompetens. Uppföljning på arbetsmiljö och hur projekten löper sker regelbundet genom coachande samtal vilket skapar förutsättningar för oss som företag och individer att utvecklas. Teamen ger var och en av oss tillgång till teamets kollektiva intelligens. I teamen fångar vi mästerskap inom det vi gör och sprider det sedan till våra andra team och kunder.

Nu söker vi projektledare till våra kontor i Nacka och Västerås. Som projektledare på Myohliv leder du projekt internt och på plats hos våra kunder. Du får möjlighet att driva projekt med olika storlek och svårighetsgrad. Du håller i projektets alla faser och säkerställer att resultatet uppfyller överenskommen tid, kostnad och kvalitet.

Det är viktigt att du har rätt inställning. Som person är du en prestigelös lagspelare som gärna tar eget ansvar och delar med dig av din kunskap och erfarenhet till andra i teamet. Du har minst två års erfarenhet av projektledning eller byggledning. Meriterande är erfarenheter från konsult- och/eller entreprenadverksamhet samt erfarenhet av projekt inom infrastruktur eller industri.

Ansök idag och var med du också och sprid mästerskapet. Ring Fredrik Tojén och prata om tjänsten, 08 22 33 30.

Vårt företags framgång beror till stor del av att vi omsätter tillfälligheter till tillfällen vi agerar på. Tänk om just din spontanansökan är en tillfällighet som vi kan skapa 1+1=3 av? Vore hur coolt som helst, testa!

Om du inte vill testa men ändå skulle göra det, hur vill du göra då?