Jobba hos oss2019-12-19T08:52:59+00:00

UTVECKAS MED OSS – VI VILL BLI FLER

Ett team blir starkt av deltagarna i teamet. Den kollektiva intelligensen och förmågan till framgång är mycket större än om var och en driver själva i en riktning. Teamets synergier ger alltså att 1+1=3.

Tillit är grunden i allt teamarbete, att vi litar på varandra och att det vi säger används för att lyfta var och en i teamet. Vi är alla med i team och bidrar på så sätt till både vår egen och bolagets utveckling, här finns alla möjligheter att vara med och påverka och lära sig hur ett företag styrs.

Vi skapar 1+1=3 när vi arbetar i våra team. Vi vill utveckla våra team vidare. Hur kan du hjälpa oss med det?

INFÖR ETT VÄGVAL

Du kanske går i funderingarna på att hitta nya utmaningar, gå ifrån en arbetsplats där du inte trivs eller är nyfiken på vad Myohliv är för företag.

Oavsett anledning så vill vi komma i kontakt med dig och se hur vi kan bistå dig i ditt vägval framöver.

VI VILL ATT DU SKA VÄXA

På Myohliv delar vi fritt på kunskap mellan varandra. Ju mer vi delar med oss, desto bättre blir våra team.

Du kanske vill ha ett mentorskap inom ditt kompetensområde eller inom personlig utveckling. Ditt team kanske arbetar med att ge varandra återkoppling, t ex tre beteenden du ska fortsätta med och ett du kan förbättra. Om ni är fem personer i teamet ger det dig 12 saker du är bra på och 3 saker du kan utveckla. Återkopplingen ger oss alltså möjligheter att utvecklas som individ.

VÄX MED OSS

Vi vill växa tillsammans med dig. Hur kan vi gemensamt hitta vår gemensamt bästa potential?

Utvecklingen av företaget och våra leveranser sker i våra team. Myohliv är organiserat för att du ska kunna vara med och påverka.

JUST NU SÖKER VI

Vi vill kontinuerligt växa med proffs som kompletterar oss. Vill du utveckla din och vår fulla potential? Ta kontakt med oss!

Våra projektledare utför mästerskap!

Vi vågar lova dig en arbetsplats som inte är andra lik! Hur då? Våra uppdrag skiljer sig inte nämnvärt från våra konkurrenters men våra medarbetare och metoder gör det! Därför vågar vi lova dig en härlig arbetsmiljö där du själv är med och påverkar ditt liv.

På Myohliv är vi 14 anställda och vi verkar som bl.a. projektledare och automationsingenjörer inom infrastruktur, industri och samhällsbyggnad. Vi ser vår profession som ett drömyrke där vi får möjlighet till personlig frihet, spänning och utveckling. Hos oss suddar vi ut gränserna mellan chefer, ledare och medarbetare – hos oss har alla en given position som inkubatorer.

Vi är en konsultfirma där vi står för våra värdegrunder oavsett vart vi har våra uppdrag. Våra värdegrunder är lika självklara som att göra ett bra jobb. Det säger vi inte som en klyscha utan det vi säger det blir gjort. Vi jobbar tillsammans och våra team löser saker bäst!

Såklart finns det vissa erfarenheter du behöver ha med dig i ryggsäcken men vi litar på att du kan din sak efter cirka fem år i branschen och vill därför gärna komma i kontakt med dig som delar våra värderingar och vill vara en del av vårt redan framgångsrika team. Vi firar segrarna och vi delar gärna prispokalen med dig.

Placeringsort: Stockholm och Västerås

Om Myohliv
Myohliv grundades 2013 med ambitionen att förnya konsultbranschen. Vi vill på ett enklare sätt tydliggöra för kunder och konsulter vad leveransen innehåller, vad den kostar och när leverenasen är klar. Vår ledstjärna är det som ger oss mening, att öppna möjligheter och sprida mästerskap!
Våra värderingar är värdeskapande, samverka och respekt- detta är inte bara ord utan vår väg framåt.

Vi är nominerade till DI Gasellföretag 2019. År 2018 blev vi dessutom utsedda till DI Gasellföretag med en hedrande 2:a plats i Västmanland. Mindre än 1% av alla företag i Sverige blir utsedda till Gasellföretag. Detta ser vi som en bekräftelse på att det vi gör även är rätt, mätt ekonomiskt. Vårt fokus har varit och är att ha en sund arbetsmiljö och att ha kul på vägen. Läs gärna mer på www.myohliv.se

I alla N&L’s rekryteringsprocesser blir du testad. Både på ett logiskt och personligt plan. Med hjälp av Alva Labs genomför vi en objektiv rekryteringsprocess. Testerna tar ungefär 10 minuter vardera.

Låter detta intressant för dig? Din ansökan registrerar du på www.norenlindholm.se senast 19 januari. Frågor om tjänsten besvaras gärna av Lisa Tojkander hos Norén & Lindholm på 021-81 18 88.

Varmt välkommen med din ansökan!

Vårt företags framgång beror till stor del av att vi omsätter tillfälligheter till tillfällen vi agerar på. Tänk om just din spontanansökan är en tillfällighet som vi kan skapa 1+1=3 av? Vore hur coolt som helst, testa!

Om du inte vill testa men ändå skulle göra det, hur vill du göra då?